Skitz
Image default
Business

De dazenval met dazenlijm van Sticky-Trap ten opzichte van de H-Trap dazenval

In 2016 de beste koop om uw dazen te bestrijden met Sticky-Trap dazenlijm of juist de H-trap dazenval?

Voor veel paardenhouders, mensen met vee zoals schapen en koeien maar ook voor uw als recreant komt de mooie tijd van het jaar eraan. De natuur maakt zich klaar bloemen gaan bloeien, de temperatuur stijgd en daar horen ook insecten bij. Van de mensen insecten wij hebben wij natuurlijk weinig last, laat ze lekker vliegen todat u heerlijk aan het zwembad zit en bejaagd word of u uw paarden blank van het zweet ziet rond lopen achterna gezeten door een grote plaag van dazen. Dan is is het tijd geworden om de daas te lijf te gaan en de plaag met een dazenval proberen te bestrijden! 

Wat zijn de verschillen tussen de H-trap dazenval en de Sticky-Trap lijmval?

De H-trap dazenval

Het H-trap systeem is het meeste bekende systeem om de dazenplaag aan te pakken. Er word bij dit systeem gebruik gemaakt van een zwarte bal welke aan een staander van staal hangt, de zwarte bal word heet de zon en beweegd licht heen en door de wind. Het jagende dazenvrouwtje gebruikt enkel haar ogen en zoekt haar proei niet zoals als een wesp op zoete geur. Ze kijkt rond terwijl ze vliegt en iets dat beweegd en heet is bevat bloed, Bloed dat ze drinkt om zich voort te planten. Zodra de geland is op de bal vliegt ze weg omdat er weinig te eten valt. BOven de dazenbal zit een kap ( ook wel de funnel genoemd) al deze losse dazenval onderdelen  maken samen de dazenval. De daas vliegt via de funnel in de H-Trap en zo word hij in een opvangbak gevangen. De H-trap dazenvallen koopt u bij dazenvanger zeer voordelig al vanaf 139,95!

 

De Sticky-Trap dazen lijmval 

De dazenlijm word aan een emmer gesmeerd, of op een dazenbal, De bal op emmer hangt u op net zoals u een gewone dazenval plaatst. Dus op een zonnige plek nabij uw paarden of vee of langs het zwembad. Het dazenvrouwtje zal net zoals bij de bovenstaande uitleg de bal of bij de goede vorm met een emmer denken dat dit een prooi is. Na de landing op de emmer zit de daas vast en kan geen kant meer op! Op deze manier kunt eenvoudig tot honderden dazen per dag vangen! Een pot dazenlijm koopt u al vanaf € 29,95 en hiermee kunt u zeer veel dazenvallen maken. 

 

Er zijn diverse merken H-trap dazenvallen zoals:

De Alchochem H-Trap
De Alchochem MT Trap
De Kerbl Taon X dazenvanger
De Sticky-Trap Lijmval,
De Loer dazenval
Kerbl Taon X Eco dazenvanger 

Voor deze informatie en meer over het kopen of maken van een dazenval verwijzen we uw graag naar dazenvanger.nl

Dazenvanger.nl De daas de baas!

 

https://dazenvanger.nl/dazenval.html

Related Posts

Laadpaal thuis

Hoe kies ik de ideale tegel voor op de muur?

Scoor te gekke verkleedkleding voor je foute party