Skitz
Image default
Business

De boekenscanner van Repromat is een geweldig apparaat!

Heeft u wel eens van een boekenscanner gehoord? Met een boekenscanner van repromat kunt u pagina’s van een boek grootschalig digitaliseren en gebruiken voor in leeszalen. Vroeger moest u nog alles via een normale printer kopiëren per pagina. Nu kan alles nog sneller en beter met de boekenscanner van Repromat!

De boekenscanner van Repromat

Deze boekenscanners zijn de moderne en geavanceerde machines van deze tijd. Bij Repromat hebben wij deze scanner op voorraad in ons breed assortiment. We hebben allemaal verschillende merken en elk merk heeft zijn sterke kant. Bijvoorbeeld bij een I2s eScan boekenscanner A3++ moet u denken aan ‘scan and go’ service. Deze machine is erg snel en makkelijk te gebruiken. Als u liever een scanner wilt die pagina goed kan digitaliseren raden wij aan om de CopiBook Open System aan te schaffen. Deze zijn daarvoor speciaal gemaakt en ontwikkeld. Maar dit is maar een kleine inkijk van wat wij allemaal in ons assortiment verkopen, want niet alleen hebben we printer voor normale boeken. Nee, we hebben ook een speciale printer voor antieke en oude boeken om die te scannen. Deze machine heet de CopiBook V-shape. Deze kan gemakkelijk en zonder problemen kwetsbare boeken scannen. Deze kunnen handig zijn voor in musea.

Het bedrijf

Omdat ons assortiment zo groot is, helpen wij u graag bij het adviseren van de beste scanner voor u en uw bedrijf. De professionals die wij binnen ons bedrijf hebben hebben de ervaring en de kennis om u het beste advies te geven voor de keuze van een machine. Bovendien vinden wij, bij Repromat, het belangrijk dat we klantgericht werken. Want natuurlijk is de klant koning bij ons en moet ook zo worden behandeld. U verdient de beste service en kwaliteit van uw aankoop, tot de levering van het product. Repromat werkt met met medewerkers die al meer dan 25 jaar bij hun in dienst zijn. Daarom weten zij ook precies wat voor u de beste keuze is.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat Repromat voor u kan betekenen? Of wil u meer informatie over de producten? Neem dan een kijkje op de website www.repromat.nl voor meer informatie. Via de website, kunt u ook terecht in de webshop om een product aan te schaffen.

 

Related Posts

Meten is weten

Een sterke job met een goed salaris

Artikel marketing is “repeating business”