Ceramic Pro glascoating voor uw auto!

Skitz

Een tijdje terug heb ik bij Le Duc Detail & Styling Ceramic Pro glascoating op mijn auto laten doen. Dit is een laklaag wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Het is een permanente laag wat extra bescherming biedt voor uw auto bij verschillende dingen. Het is speciaal ontwikkeld voor een aantal materialen oppervlakte, denk hierbij een kunststof, aluminium, textiel of leren oppervlakte. Le Duc Detail & Styling is een exclusieve aanbieder van Ceramic Pro in Nederland, dit betekent dat ze heel erg vakkundig te werk gaan en bovendien de benodigde certificaten bezitten door de jaarlijkse trainingen.

Ceramic Pro glascoating van Le Duc Detail & Styling

Ceramic Pro is een lak manier wat verschillende voordelen met zich meebrengt, om te beginnen is het zo dat het unieke bescherming biedt. De bescherming is vooral actief tegen chemicaliën, warmte of krassen van verschillende categorieën. Persoonlijk vind ik het grootste voordeel dat het een diepe glans heeft wat de auto een stuk mooier uiterlijk geeft. Bovendien stoot het water waf en is het bestendig tegen alle verschillende temperaturen, dit betekent dat het niet uitmaakt als de auto eens voor een lange tijd in de brandende zon staat. De UV straling heeft geen effect meer na de Ceramic Pro laklaag van Le Duc Detail & Styling.

Meer weten?

Het kan zo zijn dat je eerst even goed wil kijken wat Ceramic Pro glascoating nu precies voor voordelen heeft van Le Duc Detail & Styling. Om dit te doen is het zo dat je een bezoek kunt brengen aan de vestiging waar een demonstratie gegeven kan worden en hierdoor kom je er goed achter wat precies de voordelen van Ceramic Pro zijn. Je kunt ook een offerte aanvragen op de website om erachter te komen hoeveel het voor jouw auto gaat kosten, er zijn verschillende opties mogelijk. Informatie hierover is ook terug te vinden op de website van Le Duc Detail & Styling. Als je vragen hebt en niet in de gelegenheid bent om langs te komen dan kun je Le Duc Detail & Styling benaderen via de telefoon of per mail, de contactgegevens zijn wederom op de website te vinden.