Skitz
Image default
Business

Altijd en overal bereikbaar met Voipzeker

Voipzeker

Voipzeker is een telecomprovider dat is gespecialiseerd in telefonieoplossingen uit de cloud. Met voipzeker bent u altijd en overal bereikbaar.  U betaalt fors minder geld en u kunt gebruik maken van een kachtig online portaal waarin u makkelijk aanpassingen kunt doen.

 

Altijd en overal bereikbaar met Voipzeker

Met Voipzeker als uw telecomprovider bent u altijd en overal bereikbaar. U kunt uw telefoongesprekken van uw vaste lijn doorverbinden naar uw mobiele nummer. Hierdoor bent u ook altijd bereikbaar als u onderweg bent. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken of u wel binnen uw bundel blijft. Voor een vast laag bedrag per maand kunt u onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

 

Minder geld betalen voor uw abonnement

Als u gebruik maakt van de diensten van Voipzeker betaalt u fors minder geld. U betaalt niet meer voor belminuten of een starttarief maar alleen een  vast laag bedrag per maand. Hierdoor loopt het kostenvoordeel tot wel 40% op.  Voor bellen naar het buiteland kunt u tot wel 70% besparen. Dit komt doordat er een open markt is ontstaan waarbij het voor Voip providers mogelijk is geworden om per land een andere aanbieder te kiezen. Hierdoor kan bellen naar China met Voipzeker zelfs goedkoper worden dan het bellen binnen Nederland met uw huidige provider.

 

Krachtig online portaal

Met Voipzeker kunt u gebruik maken van een krachtig online portaal. In dit portaal kunt u zelf aanpassingen doen voor het inschakelen van een doorschakeling, instellen van een voicemail of het instellen van een keuzemenu. Met het krachtige portaal kunt u snel aanpassingen doen waardoor u weer snel aan de slag kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Met zakelijke telefonie van Voipzeker bent u altijd en overal bereikbaar en betaalt u fors minder geld. U kunt bovendien gemakkelijk aanpassingen doen in het online portaal. Waardoor u snel door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

https://www.voipzeker.nl/

Related Posts

Een kinderbed voor je kind

Energiekosten

Vacatures schadebehandelaar