Alles wat je nodig hebt voor de badkamer

Skitz

 

Wanneer je een eigen huis hebt, komt er een moment waar iedereen tegenaan loopt: de badkamer moet grondig op de schop. De badkamer verbouwen is een investering die iedereen zou moeten doen: voor elke euro die je investeert, krijg je er bijna zeker 2 á 3 terug. Hieronder hebben we daarom de meest fundamentele onderdelen voor je op een rij gezet; onderdelen waar iedere badkamer over zou moeten beschikken.

Bad

Allereerst natuurlijk hét pronkstuk van iedere badkamer. De naam zegt het al: het bad. Er is niets lekkerders dan het laten vollopen van het bad en uitgebreid een tijdschrift te lezen of gewoon even een spelletje te doen op jouw smartphone. Even weg van de rest van de wereld. Op Loodgietshop.nl vind je diverse ligbaden, in diverse vormen en maten. Bekijk de mogelijkheden!

Douche

Soms heb je een bad/douche combi, maar als je een ruime badkamer hebt, is het heerlijk om een aparte douche te hebben. Hiervoor zijn diverse onderdelen nodig. Want je hebt hier niet alleen een douchekop nodig, maar ook een douchebak. De douchebakken op Loodgietshop zijn van acryl, wat minimaal onderhoud vergt.

Badmeubels

Ook in een badkamer horen meubels. Hierom heeft Loodgietshop diverse badmeubels in haar collectie. Denk hierbij aan kastjes, kranen, wastafels, spiegels en meer.

Toebehoren

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar er zijn ook diverse onderdelen nodig die niet zozeer in het oog springen. Deze zijn wel van cruciale invloed op de werking van het systeem. Loogietshop zorgt dat ook hiervoor wordt gezorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan badpoten, een badoverloop, sifons en meer. Maar ook drains mogen niet ontbreken.

De volledige collectie bekijken

Wil je jouw badkamer volledig op de schop gooien. Dan helpt Loodgietshop je verder. Bekijk onze website voor de volledige collectie, maar schakel ons ook in wanneer je een paar handen tekort komt!