Skitz
Image default
Business

Alles over SIP Trunk

Met SIP Trunk en VoIP hebben organisaties meer mogelijkheden voor communicatie dan met de traditionele telefoondiensten. VoIP telefoons zijn al snel de meest gebruikte manier voor organisaties om hun communicatie te beheren. Hieronder ontdekt u wat het precies is, hoe het werkt en hoe uw bedrijf kan profiteren van deze technologie.

Wat is SIP Trunk?

SIP Trunk maakt gebruik van Internet Protocol (IP) om organisaties in staat te stellen telefoongesprekken te voeren via het openbare geschakelde telefoonnetwerk. U heeft hiervoor een internetverbinding nodig. Het bestaat uit een lichtgewicht set protocollen die worden geleverd via De Nederlandse Provider, zodat uw organisatie kan profiteren van de voordelen van telefonie via internet.

Voordelen

Organisaties die de overstap naar SIP overwegen, zijn vaak bekend met de kostenbesparing die daarmee bereikt wordt. Als uw bedrijf veel interlokale of internationale gesprekken voert, bespaart u heel wat geld in vergelijking met traditionele telefoondiensten. Hoewel dit alleen al een aantrekkelijk voordeel is, zijn er nog meer voordelen alleen financieel aard.

  1. Kostenbesparingen

Met traditionele telefonie was uw organisatie onderworpen aan verschillende, vaak niet transparante kosten voor uw lokale, interlokale en internationale telefoongesprekken. SIP Trunk biedt organisaties directe toegang tot eenvoudige, transparante prijzen die over het algemeen worden gefactureerd per gebruiker.

Overschakelen naar SIP is waarschijnlijk een stuk gemakkelijker -en goedkoper- dan u misschien denkt. Meer details krijgt u van de professionals van De Nederlandse Provider.

2. Onmiddellijke ROI

Bij vele technologische investeringen is het rendement voor organisaties maar moeilijk te berekenen. Gelukkig is SIP een gevestigde technologie met minimale initiële investeringskosten. Zonder kapitaalinvestering kunnen organisaties hierop overschakelen.

  1. Wereldwijd

Met Session Initiation Protocol ondersteunt uw organisatie de behoefte aan snelle groei. Door uw stem en gegevens te combineren in één netwerk, kunnen de geografische locaties van uw organisatie en externe medewerkers worden geconsolideerd. De snelle schaalbaarheid van SIP stelt uw organisatie ook in staat om met extreme flexibiliteit te schalen.

  1. Mobiliteit

SIP stelt uw organisaties in staat om de mobiele apparaten van uw werknemers aan te sluiten via flexibele, gebruiksvriendelijke VoIP-apps die veilig kunnen worden geïnstalleerd. Hierdoor kunnen uw mobiele werknemers verbonden blijven met uw communicatiesystemen op locatie en te allen tijde volledig bereikbaar zijn via één speciale zakelijke telefoonlijn. De mobiliteitskenmerken van SIP en VoIP stellen organisaties ook in staat om communicatie te onderhouden als de internetverbinding uitvalt.

Nieuwsgierig naar nóg meer voordelen? Neem gerust contact op met De Nederlandse Provider en bekijk de website.

Related Posts

Een re-integratie 2e spoor op het juiste moment

Aanpak van een onderneming

HSV Technical Moulded Parts, afgekort HSV-tmp