Advocaat in Ede gezocht? Vallei Advocaten en Mediators is hier om te helpen. Wij zijn niet alleen kr

Skitz

Advocaat in Ede gezocht? Vallei Advocaten en Mediators is hier om te helpen. Wij zijn niet alleen krachtig in ervaring, maar ook in onze daden. Neem bijvoorbeeld het personen- en familierecht. Bij dit soort zaken is het van belang om mensen te hebben met deskundigheid. Gelukkig hebben onze advocaten en mediators dit, zij staan u bij in allerlei soorten kwesties die te maken hebben met personen- en familierecht. Om een paar voorbeelden te noemen: echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen. Dat zijn echter niet de enige velden waar onze medewerkers deskundig in zijn, en een expertise in hebben.

Advocaat in Ede, onze expertises

Een advocaat van Vallei Advocaten en Mediators in Ede is gespecialiseerd in meerdere gebieden, naast alleen personen- en familierecht. We hebben namelijk ook expertise op het gebied van arbeidsrecht. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het aanpassen van voorwaarden of juist het afscheid nemen van een werknemer. We weten het, het arbeidsrecht is ontzettend breed. Vallei Advocaten en Mediators is zeer ervaren in zowel het individueel arbeidsrecht als het collectief arbeidsrecht. Voor beiden kunt u bij ons aan de deur kloppen! Tot slot hebben we ook expertise op het gebied van ondernemingsrecht.

Advocaat in Ede voor ondernemingsrecht

Ook voor ondernemers die juridische vragen hebben, staan wij klaar als uw advocaat in Ede. Wat zijn een aantal zaken waar wij van dienst bij kunnen zijn? Denk aan fusies, overnames, conflict tussen aandeelhouders, of juist bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersovereenkomsten, wij kunnen het allemaal. We hebben het geluk om medewerkers te hebben die ieder gespecialiseerd zijn in of personen- en familierecht, of arbeidsrecht of ondernemingsrecht.

Interesse?

Heeft u interesse voor wat wij voor u kunnen betekenen? Dan raden wij u aan om onze website een keer te bezoeken, daar staan namelijk alle informatie op die u over ons nodig heeft. Wilt u onze advocaten ontmoeten? Dat kan op onze website! Daarnaast is het mogelijk om contact met ons op te nemen via het nummer dat op onze website staat, en er is meer informatie beschikbaar over onze expertises, nieuws en artikelen en nog veel meer. Kom gerust langs!