40 huwelijksjaren in een magazine met Jilster

Skitz

Een zelfgemaakt magazine als huwelijksgeschenk voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is maak je eenvoudig zelf met Jilster. Met behulp van het online programma van Jilster kun je het magazine zo vormgeven dat het er precies zo uitziet zoals jij dat wilt. Je hoeft dit magazine niet alleen te maken want je kunt ook andere mensen uitnodigen om een deel van het magazine te vullen. En natuurlijk kun je een gedrukt exemplaar bestellen van het magazine.

Hoe maak je een magazine als huwelijkscadeau?

Met Jilster maak je op eenvoudige wijze een uniek en passend magazine voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is. Na het aanmaken van een gratis account kun je beginnen met je magazine. Bij het starten met een magazine vul je eerst een titel in en het aantal pagina’s waarna je aan de slag kunt met de inhoud van je magazine. Het aantal pagina’s kan je later nog aanpassen.

Bij de inhoud van je magazine begin je met lege pagina’s die je zelf naar wens invult met onder andere foto’s en teksten. Daarnaast zijn er de voorbeeldsjablonen in het online programma van Jilster.

Wanneer je als groep een magazine maakt als huwelijkscadeau dan kun je de anderen uitnodigen als redacteur. De online redactieruimte van Jilster maakt samenwerken aan je magazine eenvoudig.

De gedrukte versie van het magazine

Het magazine kan gedrukt worden in meerdere uitvoeringen, je bepaalt dus zelf hoe de gedrukte versie van het huwelijkscadeau eruit komt te zien. Je hebt hierbij de keuze uit een

tijdschrift uitvoering (geniet of gelijmd) of een boekwerk.

Tegen een gereduceerd tarief kun je bij Jilster een proefexemplaar bestellen van je magazine.

Van het magazine is het mogelijk om een poster van de cover  te bestellen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het versieren van de woning van het huwelijkskoppel.

Inspiratie nodig?

Bij de tips en tricks op de website www.jilster.nl kun je terecht voor inspiratie voor je magazine. Een aantal tips die je kunt gebruiken voor je huwelijks magazine:

  • huwelijk spelletjes en relatiehoroscopen

  • Romantische gedichten

  • Hoe zorg je ervoor dat je gescande foto’s van goede kwaliteit zijn?